Amsterdam-Noord is grootstedelijk, aantrekkelijk, groen, divers, gezellig en vernieuwend. Deze dynamiek zien we terug in de basisscholen van Innoord en in het werk dat wij voor hen verzetten. Ben jij de financieel controller die samen met jouw collega’s van de afdeling bedrijfsvoering én de schooldirecties zorg draagt voor onze gezonde financiële positie? Dan is dit jouw baan om daadwerkelijk een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren! 

Innoord

Stafbureau

0,8 fte

 

Wat ga je doen?

Als controller houd jij je bezig met het inrichten en coördineren van de AO/IC, het maken van rapportages, jaarcijfers en het samenstellen van balansdossiers. Tevens werk jij aan voorbereidingen voor aanbestedingen, het opstellen en actueel houden van huurovereenkomsten. Daarnaast is het opstellen van een projectbegroting een belangrijke taak, waarbij je verantwoordelijk bent voor het aanvragen, monitoren en verantwoorden van subsidies. Jij bent het aanspreekpunt en de sparringpartner van onze schooldirecteuren voor al deze werkzaamheden.

 

Wat vragen wij?

Heb jij aantoonbare werkervaring en kijk je met een helicopterview naar de financiën én de organisatie? Heb je oog voor financiële processen en ervaring met het opstellen van een projectbegroting (aanvragen, monitoren en verantwoorden van subsidies). Zie je waar deze verbeteringen kunnen worden doorgevoerd en ben je daarnaast een verbindende  gesprekspartner voor onze schooldirecties. Dat is precies wat wij zoeken! Tevens is het belangrijk dat je een teamplayer bent en in oplossingen denkt. Een open houding en een HBO-niveau van denken en werken maakt het plaatje compleet. 

 

Wat bieden wij?

Een fijne organisatie met een open en enthousiast team. Waar je je meteen welkom en gezien voelt. Samen bouwen wij aan een werkomgeving waarin jij je kunt ontwikkelen én bijdraagt aan onze ambitie in de strijd voor gelijke kansen. Waar wordt gewerkt aan vernieuwing, maar waarbij ook wordt gekeken naar wat er allemaal goed gaat. Inschaling is conform de cao PO 2022 (schaal OOP-11, max. € 5.329,- o.b.v. fulltime bruto) met de aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden van Innoord. Wij werken hybride en jouw werkdagen spreken wij in onderling overleg af.

 

Wie zijn wij?

Jij maakt deel uit van het enthousiaste stafbureau van Innoord naast de NDSM-werf, waar 20 collega’s samenwerken op de beleidsterreinen onderwijs en kwaliteit, passend onderwijs, human resources, bedrijfsvoering en control, huisvesting, communicatie en ict.

 

Innoord is het bestuur van alle zeventien openbare basisscholen (inclusief een school voor speciaal basisonderwijs) in Amsterdam-Noord. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4200 kinderen en heeft 500 medewerkers in dienst. Innoord heeft een Taalschool voor nieuwkomers en een eigen Expertisecentrum dat ondersteuning biedt aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. De dynamiek en diversiteit van Amsterdam-Noord laten we doorklinken in onze missie. Wij willen een toekomst voor onze kinderen waarin mensen een verbondenheid met elkaar voelen en samen in staat zijn kleine en grote uitdagingen aan te gaan. Wij zien het als onze missie daar een positieve bijdrage aan te leveren.

www.innoord.nl

www.dewerkplekvanjeleven.nl

 

Belangstelling?

Spreekt deze uitdaging je aan of heb je vragen? Neem dan contact op met Sander Breed, onze manager bedrijfsvoering en control. Hij is te bereiken op telefoonnummer 020-8201410 of via e-mail op s.breed@innoord.nl.

 

Jouw motivatiebrief en cv ontvangen wij graag via sollicitatie@innoord.nl ter attentie van Sander Breed onder vermelding van ‘vacature controller’. We zien jouw reactie graag uiterlijk 27 september 2023  tegemoet. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.