Mogelijkheden persoonlijke ontwikkeling

Bij Innoord besteden we veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo hebben we een huisacademie, onderwijsconsulenten, een vitaliteitscoach en diverse mogelijkheden om door te groeien.

 

De Voorsprong

Via onze huisacademie, De Voorsprong, creëren we een plek waar we met en van elkaar kunnen leren. Hier worden trainingen, workshops en cursussen gegeven op het gebied van ondersteunen, ontwikkelen, inspireren en innoveren. Het aanbod is gebaseerd op de behoeftes van alle medewerkers. En omdat wij geloven in de expertise van onze medewerkers worden sommige trainingen, workshops en cursussen door collega’s gegeven.

www.devoorsprong.nl

 

Vitaliteitscoach

Miriam Schweitzer is onze vitaliteitscoach. Door middel van allerlei tips en adviezen helpt zij medewerkers om fit te blijven en hierdoor hun werk goed te kunnen blijven doen. Mocht je als medewerker toch een keer uitvallen, dan begeleidt Miriam het proces om op den duur weer aan het werk te kunnen.

 

Onderwijsconsulenten en opleiders in de school

Op het stafbureau werken onze onderwijsconsulenten en opleiders in de school. Zij begeleiden niet alleen stagiaires, lio’ers en startende leerkrachten, maar ook ervaren leerkrachten. Onze onderwijsconsulenten bieden onder meer coaching, beeldbegeleiding, intervisie en hulp bij re-integratie. Als medewerker van Innoord kun je je via de directeur van je school altijd aanmelden voor begeleiding of een oriënterend gesprek.

 

Interne mobiliteit

Wanneer je het naar je zin hebt bij Innoord, maar je afvraagt hoe het op een andere school zou zijn, dan is interne mobiliteit wellicht iets voor je. Je kunt dan in overleg met onze HR-adviseur en de directeur van je school uitzoeken op welke andere school van Innoord je je loopbaan kunt voortzetten.