‘Innoord helpt mee!’ 

 

 

Wie weet nu beter hoe het is om bij Innoord te werken, dan jij als medewerker? 

Jij weet als geen ander wie wel en niet past binnen onze organisatie. Daarom hebben we een via-via wervingscampagne opgezet. Een actie waarin we jou als medewerker belonen voor jouw ambassadeurswerk en bijdrage aan de werving van nieuwe collega’s voor komend schooljaar. Want wie heeft er een groot netwerk in het onderwijsland? Juist, jij! Op deze pagina vind je de procedure voor de via-via wervingscampagne van Innoord. Om extra aandacht aan de campagne te geven komt onze recruiter, Victoria de Geest, de komende weken bij jullie op school om de campagne én alle vacatures onder de aandacht te brengen. 

 

Waarom willen we gebruik maken van jouw netwerk? 

Goede en voldoende collega’s maken het verschil voor de kinderen van Amsterdam Noord. Maar het vinden daarvan is niet eenvoudig met het huidige lerarentekort, want de vijver waarin we vissen is bijna leeg. Jij kan ons helpen en dat heeft veel voordelen. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers kwalitatief betere kandidaten aandragen dan via andere wervingsmethoden. Er zijn hierdoor minder cv’s nodig voor een aanname en vacatures staan gemiddeld minder lang open. Verder is bewezen dat medewerkers die via collega’s binnenkomen langer bij de organisatie blijven, waardoor er minder vacatures ontstaan. Daarom vragen we jouw hulp bij de via-via wervingscampagne ‘Innoord helpt mee!’ en in ruil daarvoor krijg jij een cadeaubon t.w.v. €25,- bij het aanleveren van een cv en een aanbrengbonus van €1000,- bruto wanneer we de door jou aangeleverde kandidaat daadwerkelijk bij Innoord in dienst komt! 

 

Spelregels

 

Wie mogen er meedoen aan ‘Innoord helpt mee!’? 

Deze actie staat open voor alle medewerkers die in dienst zijn bij Innoord. Daarnaast komen stagiaires en tijdelijke collega’s die minimaal 3 maanden werkzaam zijn bij Innoord ook in aanmerking voor deze actie. 

 

Geldt deze actie voor alle vacatures? 

Deze actie geldt alleen voor het aanleveren van cv’s van bevoegde leerkrachten. Onze vacatures vind je op www.dewerkplekvanjeleven.nl/vacatures en op onze social media kanalen.

 

Cadeaubon 

Als jij ons voorziet van een cv van iemand uit jouw netwerk, die in aanmerking komt voor een vacature voor een leerkracht, dan ontvang jij binnen vier weken een cadeaubon (Bol.com, Boekenbon, VVV-cadeaukaart of Fashioncheque) naar keuze t.w.v. €25,-

 

Aanbrengbonus 

Wanneer een kandidaat, die door jou is voorgedragen, wordt aangenomen, ontvang je €1000,- bruto. Je ontvangt dit bedrag in de maand waarin de kandidaat start als medewerker bij Innoord en als hij ook daadwerkelijk is gestart. Voor nieuwe collega’s die starten per 1 augustus, ontvang je de aanbrengbonus met het salaris van september.

 

Waar moet een kandidaat aan voldoen? 

Iedere kandidaat die een vacature kan opvullen, is welkom. Belangrijk daarbij is dat hij overeenkomt met het profiel in de vacaturetekst, zowel wat betreft de harde eisen zoals gewenste opleiding en ervaring, als de zachte eisen. 

Aangedragen kandidaten mogen de afgelopen 12 maanden niet werkzaam zijn geweest bij Innoord in loondienst, als stagiair, interimmer, gedetacheerd of uitzendkracht. Ook kandidaten die de afgelopen 12 maanden zelf al hebben gesolliciteerd vallen niet onder de actie omdat hier al een relatie mee is. 

 

Hoe kan ik iemand voordragen? 

Je kunt als medewerker iemand aandragen door een mail te sturen naar sollicitatie@innoord.nl o.v.v. ‘Innoord helpt mee!’. In de mail vermeld je je eigen gegevens en stuur jij het cv mee van de persoon uit jouw netwerk, die jij wilt voordragen. Een kandidaat kan echter ook op het online sollicitatieformulier aangeven dat hij via jou op de vacature is gewezen. In dit geval vult de kandidaat jouw naam in op het online sollicitatieformulier. Indien via het online formulier/mailadres niet alle benodigde informatie wordt doorgegeven, kunnen we dit cv niet meenemen in deze campagne. Het is dan namelijk niet mogelijk om te herleiden dat iemand via een medewerker binnenkomt. Ook kandidaten die op een andere wijze dan de eerder genoemde worden aangedragen, vallen buiten de campagne. Voorkom teleurstellingen en zorg dat je iemand uit jouw netwerk op de juiste wijze voordraagt. 

 

Hoe weet de door mij aangedragen kandidaat of hij/zij door is? 

Een door jou aangedragen kandidaat krijgt altijd (telefonisch) te horen of hij zij op gesprek mag komen of niet voldoet aan de eisen. Wanneer een kandidaat op gesprek mag komen, wordt vervolgens de standaard sollicitatieprocedure gevolgd. 

 

Hoe word ik als medewerker op de hoogte gehouden? 

De recruiter die de door jou aangedragen kandidaat behandelt, houd je per e-mail op de hoogte van het sollicitatieproces nadat de kandidaat eerst zelf bericht is. Dit betekent dat je een e-mail ontvangt bij afwijzing, gesprek en/of aanname. Daarnaast krijg je per e-mail bericht wanneer je de cadeaubon en/of aanbrengbonus ontvangt. 

 

Wanneer krijg ik mijn aanbrengbonus? 

Zodra een kandidaat is gestart, krijg je bij de eerstvolgende salarisbetaling de aanbrengbonus van €1000,- bruto uitbetaald. 

 

Aanvullende voorwaarden 

Innoord behoudt zich het recht om de via-via wervingscampagne tijdelijk op te schorten als er voldoende kandidaten zijn aangeleverd om alle vacatures in te vullen. 

 

Meer vragen? 

Neem dan contact op met onze HR-manager Kitty Helmich via k.helmich@innoord.nl