Adjunct-directeur (0,8 fte)

We hebben op OBS Twiske plek voor een adjunct-directeur.

OBS Twiske

Adjunct-directeur

0,8 fte

 

Onze leerlingen krijgen volop de ruimte om zich binnen hun eigen talenten en mogelijkheden te ontwikkelen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Wij zijn op zoek naar een adjunct-directeur, die inziet dat je een school samen maakt. Wil jij de uitdaging aangaan om samen met de directeur, die ook directeur is van Montessori Kindcentrum Oostzanerwerf, het beste te bieden aan de kinderen en medewerkers van OBS Twiske? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat breng jij?

Deze baan is geknipt voor jou, als jij een adjunct-directeur bent die opkomt voor wat onze school nodig heeft, vanuit de visie en ambitie van Innoord. Als jij in verbinding met het team, leerlingen en ouders de dialoog aangaat, waarbij jij op open en positieve wijze informeert en communiceert. Jij geeft ruimte waarbinnen leerlingen en leerkrachten hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen, en neemt de operationele leiding van de school wanneer het nodig is. Rust en stabiliteit vanuit natuurlijk leiderschap is wat jou typeert om samen de school duurzaam en toekomstbestendig door te ontwikkelen.

 

 

Wat vinden wij belangrijk?

De adjunct-directeur die wij zoeken, is in staat om onze medewerkers en leerlingen te motiveren, te inspireren en te verbinden. Hij heeft zicht op kwaliteiten en mogelijkheden van anderen en stimuleert hen in hun professionele bijdrage aan de school. Hij staat voor kwalitatief goed onderwijs, waarbij de talenten en persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen optimaal tot ontwikkeling komen. Wij gaan voor resultaat mét plezier! Bij onze leerlingen stimuleren we eigenaarschap. We leren hen verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, voor anderen en de omgeving. De betrokkenheid van leerkrachten is hierbij van groot belang. De schooldirectie zet teamleden aan tot verdere professionele ontwikkeling conform het integraal personeelsbeleid van Innoord en geeft een duidelijk gezicht aan onze school naar binnen en naar buiten.

 

1 Omwille van de leesbaarheid is steeds ‘hij’ gebruikt in de tekst. Overal waar ‘hij’ staat, kan uiteraard ook ‘zij’ worden gelezen.

 

 

Wie zijn wij?

OBS Twiske is de leukste dorpsschool in de grote stad. Onze school is een openbare buurtschool in de wijk Kadoelen met 600 leerlingen, waar kinderen in een veilige omgeving met plezier leren, uitgedaagd worden en zich naar hun competenties, zowel cognitief als creatief kunnen ontwikkelen tot autonome en sociaal sterke personen. Bij ons is iedereen welkom, want we omarmen verschillen tussen mensen. We willen namelijk samen én van elkaar leren. Toch wordt ieder kind op zijn eigen niveau uitgedaagd met onderwijs op maat. Want dan kan het zich zo goed mogelijk ontwikkelen en uitgroeien tot een autonoom en sociaal sterk mens.

 

 

Innoord

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen (inclusief een school voor speciaal basisonderwijs) die Amsterdam Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4200 kinderen en heeft 500 medewerkers in dienst. Innoord heeft een eigen Expertisecentrum dat ondersteuning biedt aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Amsterdam Noord is aantrekkelijk, groen, divers, gezellig en vernieuwend. Deze dynamiek zien we terug in onze scholen en in het werk dat wij voor hen verzetten.

 

Wat bieden wij?

Werken in een fijne, groeiende organisatie met een open en enthousiast team, waar je je meteen welkom voelt. Waar voortdurend wordt gewerkt aan onderwijsvernieuwing, maar waarbij zeker ook gekeken wordt naar wat er allemaal al wel goed gaat. Het betreft een functie voor 0,8 fte in schaal A11 conform de cao primair onderwijs 2022. Je start bij voorkeur per 1 augustus 2023. Een draagvlakonderzoek of assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

Belangstelling?

Spreekt deze uitdaging je aan? Heb je vragen? Neem dan contact op met Arie Wim Kars, directeur van OBS Twiske en MK Oostzanerwerf. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-12963427 of via e-mail op a.kars@innoord.nl. En vergeet niet op onze website te kijken. Jouw motivatie en cv kun je via sollicitatie@innoord.nl versturen, ter attentie van Arie Wim Kars, onder vermelding van vacature ‘adjunct-directeur OBS Twiske’. We zien jouw reactie graag uiterlijk 5 juni 2023 tegemoet. Op dinsdagmiddag 13 juni krijgen sollicitanten de kans om kennis te maken met de school, leerlingen, teamleden en ouders. Deze middag is bedoeld om beide partijen een eerste indruk te geven om te kijken of we bij elkaar passen. Als beide partijen enthousiast zijn, voeren we op maandag 26 juni een vervolggesprek.

 

In deze procedure wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Adjunct-directeur

Op de leukste school van Amsterdam werken wij samen met ouders aan de toekomst van onze leerlingen. Ons mooie schoolgebouw ligt vlak bij het Waterlandplein.

De IJdoornschool

Adjunct-directeur

0,6 – 0,8 fte

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken jou als adjunct-directeur als jij nergens anders zou willen werken dan op een basisschool. Als je het niet erg vindt om gestoord te worden omdat kleuters een zelfgebouwde toren willen laten zien of dat je een kind even een rustige plek moet bieden. In het onderwijs is geen dag hetzelfde, je bent dus flexibel maar kunt ook jouw eigen grenzen en die van jouw team bewaken. Vind jij het een uitdaging om samen met de directeur planmatig het verder neerzetten van een professionele cultuur op onze school? Dan zoeken wij jou dus.

 

Wat ga je doen?

Als adjunct-directeur van de IJdoornschool werk jij samen met het team en de directeur aan de ontwikkeling van een professionele cultuur die past bij de school vanuit de visie en ambitie van Innoord. Samen met de directeur ben je integraal verantwoordelijk voor alle zaken die de school aangaan. Zaken die in ieder geval in jouw portefeuille zullen zitten zijn: Alle zaken rondom huisvesting, het aansturen en coördineren van de Familieschool, het mede voorbereiden van ouder- en MR-bijeenkomsten en het voeren van gesprekken in de functionerings- en beoordelingscyclus van medewerkers.

 

Wat vragen wij?

Jij hebt leidinggevende ervaring, een (afgeronde) managementopleiding en een HBO werk- en denkniveau. Ervaring als leerkracht in het primair onderwijs is een absolute pre. Als sparringpartner ben jij een meerwaarde voor zowel de directeur als de teamleden. Jij bent flexibel en kunt de dagelijkse werkzaamheden op een school goed uitvoeren (opvangen van ziekmeldingen, regelen van vervangingen, voeren van gesprekken met alle stakeholders, organiseren van studiedagen,
bezoeken van klassen). Daarnaast lever je een bijdrage aan de onderwijsvernieuwing en geef je mede vorm aan een lerende organisatie en de professionalisering van het team. Jij communiceert open en helder en bent gericht op samenwerken. Het creëren van een goede en professionele sfeer en energie past bij jou.

 

Wat bieden wij?

Werken op een fijne school met een open en enthousiast team, waar je je meteen welkom voelt. Waar voortdurend wordt gewerkt aan onderwijsvernieuwing, maar waarbij zeker ook gekeken wordt naar wat er allemaal goed gaat. Ons motto is leren voor nu en later. Wij werken met de nieuwste methodes voor alle vakgebieden. We hebben veel aandacht voor taal en rekenen en werken met het concept adaptief onderwijs. Dit is het referentiekader voor het pedagogisch-didactisch handelen van onze leerkrachten. Het betreft een functie voor 0,6 – 0,8 fte in schaal A11 conform de cao primair onderwijs met de aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden van Innoord. Je start bij voorkeur per 1 augustus 2023 en jouw werkdagen worden in onderling overleg afgesproken. Een eventueel grotere aanstelling waarbij je ook voor de klas staat is bespreekbaar.

 

 

 

Wie zijn wij?

IJdoornschool
De IJdoornschool is als familieschool het middelpunt van de wijk, vlakbij het Waterlandplein in Amsterdam Noord. Een multiculturele groep ouders en kinderen komen dagelijks naar onze school toe. De IJdoornschool is een middelgrote openbare basisschool met ongeveer 300 leerlingen en telt 16 groepen. Ons prachtige schoolgebouw is in 2017 opgeleverd. De school heeft een duidelijke koers. We gaan voor goed onderwijs en stimuleren eigenaarschap bij elke leerling. We leren leerlingen verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, voor anderen en voor de omgeving. Hiermee krijgen ze de kans om uit te groeien tot een zelfstandig persoon. We zorgen met ons passend, kwalitatief goed en inspirerend onderwijs voor een brede ontwikkeling van onze leerlingen. Met ons onderwijs leveren wij kinderen af die beschikken over vaardigheden die in de toekomst centraal staan zoals:
samenwerken, ICT-gebruik, probleemoplossend denken, creativiteit, communicatie en planmatig werken. Onze leerlingen leren aardig te zijn voor anderen. Conflicten worden op een vreedzame manier opgelost. Wij trainen mediatoren die kleine conflicten zelf proberen op te lossen met leerlingen. Zo proberen we de leerlingen goed voor te bereiden op de maatschappij en goed burgerschap. Sinds 2019 strijden we voor de kansengelijkheid van al onze leerlingen. Dit doen we met de Amsterdamse Familieschool-aanpak, een vernieuwend initiatief van de gemeente Amsterdam om jongeren optimaal voor te bereiden op de toekomst door hun leefomgeving binnen en buiten de school meer op elkaar af te stemmen. De Amsterdamse Familieschool is een plek waar kinderen breed leren, waar ouders intensief betrokken zijn en waar een aanbod is om gezinnen die dat nodig hebben extra te ondersteunen.

 

Innoord

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen (inclusief een school voor speciaal basisonderwijs) die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4200 kinderen en heeft 500 medewerkers in dienst. Innoord heeft een eigen Expertisecentrum dat ondersteuning biedt aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften. Amsterdam Noord is aantrekkelijk, groen, divers, gezellig en vernieuwend. Deze dynamiek zien we terug in onze scholen en in het werk dat wij voor hen verzetten.
www.innoord.nl
www.dewerkplekvanjeleven.nl

 

Belangstelling?
Spreekt deze functie jou aan en herken jij je in dit profiel? Dan horen wij heel graag van jou. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jorrit Liesting via 020-6363914. En vergeet niet op onze website te kijken.

 

Jouw motivatiebrief en cv ontvangen wij graag via onderstaand formulier. We zien jouw reactie graag uiterlijk 11-04-2023 tegemoet. De eerste ronde gesprekken met de benoemingsadviescommissie zijn gepland op 19-04-2023.

 

In deze procedure wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.