OBS De Klimop

Op OBS De Klimop staat leren, van elkaar en met elkaar, centraal.

‘Ik denk wel dat gitaar mijn lievelings is’

 

Anas, groep 6

OBS De Klimop

Lees verder

 

OBS De Klimop

Varenweg 6
1031 CB Amsterdam
020 6368100
info@deklimopamsterdam.nl
deklimopamsterdam.nl

 

Hard werken, hard lachen

OBS De Klimop is een fijne, veilige, overzichtelijke, groeiende en Vreedzame school met veel verschillende culturen, en daar zijn wij trots op. Het zijn namelijk deze verschillende eigenschappen en kwaliteiten die ons ook bewust maken van de overeenkomsten. We vormen een open team van meesters, juffen en andere medewerkers waarin hard gewerkt en hard gelachen wordt.

 

Kansen vergroten

Op OBS De Klimop heeft ieder kind het recht om echt gezien te worden. Dat kunnen we alleen samen met de ouders en andere mensen om onze kinderen heen. Daar steken we veel tijd in.

 

We zetten ons in voor het vergroten van de kansen van onze kinderen en willen hierin graag het verschil maken voor hen. Dat doen we natuurlijk door goed les te geven, maar daarnaast o.a. door samen te werken met Hallo Muziek, waardoor de kinderen van professionals les krijgen in zang en het bespelen van instrumenten. Verder werken we samen met het Doelab in groep 4 t/m 8, en een Filmlab vanuit Eye. We geven Engels in bijna alle klassen en werken met tablets, digiborden, etc. De kinderen krijgen twee keer per week gymles van onze gymdocent en we zijn een Gezonde School.

 

Tot slot bieden we een uitgebreid naschools aanbod aan van sport tot techniek tot een heus schoolorkest.

 

Op OBS De Klimop staat leren, van elkaar en met elkaar, centraal. U bent van harte welkom om bij ons op school te komen kijken!